В свят, в който киберсигурността става основна битка, белите и

...
В свят, в който киберсигурността става основна битка, белите и
Коментари Харесай

Как да хакнем живота

В свят, в който киберсигурността става съществена борба, белите и черните хакери играят шахмат на полето на нулите и единиците, а в българския парламент разискват дали да има електронно гласоподаване уязвимо от хакери, в подкаста на Dir.bg " Trendy " Милена и Даниел разискват по какъв начин да бъдем хакери на личния си живот.

Двамата взимат за насочна точка приложението Life Hacks и оферират житейски хитрости, които могат да ти оправят настроението, да ти оказват помощ в сложна обстановка или просто да те ухилен.

Например - по какъв начин да си купим по-евтино самолетен билет, по какъв начин да спрем хълцането или по какъв начин да усъвършенстваме елементарно работата на мозъка.



Последвайте ни в: - -

Едно от " хакванията " предлага уеб страницата , който автоматизирано предлага предписания, когато кажем с какви налични артикули разполагаме. Друга концепция пък е обвързвана с това по какъв начин можем да се спасим, в случай че попаднем в сложна обстановка в морето. Малка, само че потребна ловкост е също, когато сме на опашката на телефона за някоя услуга - да изберем опцията за непознат език, където също могат да ни оказват помощ, евентуално и по-бързо. Друг " хак " предлага да напишем писмо до себе си, което да получим след време - посредством уеб страницата .

Идеите в този подкаст са свързани със здравето, парите, храната, пътуванията и всичко останало. Чуйте ги!



А какви са вашите способи за хакване на живота?

 Снимка: iStock by Getty Images/Колаж: Петя Александрова, Dir.bg
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР