В своя пик Victoria's Secret беше бизнес за близо 8

...
В своя пик Victoria's Secret беше бизнес за близо 8
Коментари Харесай

„Victoria's Secret: Ангели и демони“ - история за възхода и падението на една модна империя

В своя пик Victoria's Secret беше бизнес за близо 8 милиарда $, който доминираше в моловете из цяла Америка. Известни супермодели като Тайра Банкс, Хайди Клум и Жизел Бюндхен се появиха на пистата и украсяваха лъскавите страници на каталозите. Зад всичко стоеше Лес Уекснър.

За всичко това, обаче, стоят разкрития, от които ни побиват тръпки. Обвинения в полов тормоз, сексизъм, дискриминация и даже полови закононарушение, нова документална поредност на Hulu „ “ проверява тези неказани истини, които стоят зад триумфа и падението на марката.
 Газпром Go Home и #ГАZwithme - трендовете през август 5 авг 2022 | Газпром Go Home и #ГАZwithme – трендовете през август. Два митинга извършиха пространството в така наречен Триьгълник...

Поради изменящите се културни трендове, изказванията за липса на приоритизиране на разнообразието и приобщаването - актуалната комерсиална империя на Wexner скоро ще бъде подложена на рецензия. Освен това при започване на 2010 година културата стартира да се трансформира и обликът на анорексично слабото тяло, към който Victoria's Secret построи цялата си марка, към този момент не резонираше с доста дами.

„ Victoria's Secret загуби връзка с клиента. Нещата се разпаднаха “, споделя Мат Тирнауер, режисьор на поредицата. Освен културната смяна, компанията беше изправена пред обвинявания в трансфобия, откакто върховен началник направи мнения в изявление за Vogue през 2018 година, които някои възприеха като трансфобски.

Това и още доста може да научите от трите епизода, част от „ Victoria's Secret: Ангели и демони “, които и по принцип са наложителни за гледане от всеки, който в миналото е стъпвал в мол.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР