В Световния месец за борба с насилието над жени, Avon

...
В Световния месец за борба с насилието над жени, Avon
Коментари Харесай

Avon България дари 10 000 лв. в помощ на пострадалите от домашно насилие

В Световния месец за битка с насилието над дами, Avon България подари 10 000 лв. на Български фонд за дамите за акцията „ Невидимата първа линия “ в помощ на потърпевшите от домашно принуждение.

Средствата ще бъдат ориентирани към кризисни и консултативни центрове в цялата страна, които всекидневно оказват помощ на потърпевшите от домашно принуждение дами и техните деца и им обезпечават краткотраен заслон, психическа и юридическа поддръжка, филантропична помощ и най-необходимото за започване на нов живот.

Добрата вест е, че набраните във Фонда за битка с насилието средства, ще бъдат разпределени от Български фонд за дамите към най-малко 10 организации в цялата страна, които са лицензирани снабдители на обществени услуги за потърпевши от принуждение дами и деца.

Avon България поддържа Български фонд за дамите и в издаването на документалната книга „ Невидимата първа линия “, която споделя същинските истории на героите от спешните и консултативни центрове – психолози и обществени служащи, които работят на първа линия и поддържат всеки ден тежко потърпевши хора, само че постоянно остават невидими и отвън новините и полезрението на обществото. Книгата ще бъде изпращана като подарък на хората, които дарят 50 или повече лв. за акцията на Български фонд за дамите. Вижте повече на www.silna.info.
Нито една повече!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР