В стремежa си към иновации, дигитализация и високи стандарти Обединена

...
В стремежa си към иновации, дигитализация и високи стандарти Обединена
Коментари Харесай

Запознайте се с Match'it: Дигиталната платформа на ОББ за сливания и придобивания

В стремежa си към нововъведения, цифровизация и високи стандарти Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, предлага на своите бизнес клиенти нова услуга в своето портфолио от артикули в капиталово банкиране, ориентирана към покупко-продажби по сливания и придобивания (M&A). Онлайн платформата ОББ дава опция за бърза, лесна и конфиденциална среща на продавачи и купувачи, обмяна на информация сред тях и намирането на подобаващ сътрудник за реализиране на M&A покупко-продажби.

съставлява професионален, затворен за участниците, цифров пазар с функционалности, отговарящи на потребностите на купувачите и продавачите на бизнеси, които подсигуряват техния интерес и поверителност в деловите взаимоотношения.

Дигиталната платформа е ориентирана към дребни и междинни по мярка компании и фамилни бизнеси, които търсят решения при продажба или привличане на дялови вложители за развиване на своя бизнес, както и към инвеститори/купувачи, които търсят капиталови благоприятни условия или стратегически решения за своето развиване посредством придобивания.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Обединена българска банка стартира нова уеб-базирана платформ...

Участниците в – продавачи на компании – получават опция за бърз и наличен метод на предложение на бизнеса пред необятен кръг вложители от България и Европа, в изискванията на цялостна конфиденциалност, надеждност и надзор върху информацията. Експертите на ОББ спомагат както при представянето на компанията, по този начин и при намирането на подобаващ сътрудник за договорка, употребявайки необятната потребителска и партньорска мрежа на ОББ и KBC Груп.

Регистрираните вложители в платформата доближават до оферти за продажба на компании както от България, по този начин и от други страни, в които платформата оперира.

" Новата услуга добавя съществуващите обичайни услуги на ОББ в региона на корпоративните финанси, в това число покупко-продажби по сливания и придобивания, които до в този момент са били ориентирани най-вече към огромни компании, като се концентрира към потребностите на своите дребни и междинни корпоративни клиенти и фамилни бизнеси.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
В динамичното настояще на непрестанно растяща потребност и търсене на цифрови решения Обединена българ...

Българският бизнес има потребност от по-лесен достъп до локален и задграничен капитал, предопределен за частни вложения. С ОББ дава опция на клиентите си да доближат до огромен брой фондове за дялови вложения, рисков капитал, както и до стратегически самостоятелни вложители. ", разяснява старта на платформата Питър Рубен, основен изпълнителен шеф на ОББ.

Като част от интернационална група ОББ предлага на своите клиенти изцяло обслужване в цикъла на покупко-продажби по сливания и придобивания – от стратегическото решение за покупка или продажба на бизнеси, през консултиране по отношение на структуриране и завършване на договорката, евентуално финансиране на придобиването и услуги при последващото ръководство на паричните средства. Комплексният метод към клиентите се добавя и с продуктите от, включващи професионални съвещания за вложения на свободните средства на продавачите на компании.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР