В статия за гръцкото издание на Еконoмист - Светът през

...
В статия за гръцкото издание на Еконoмист - Светът през
Коментари Харесай

Алексис Ципрас: 2019 година ще бъде историческа за Гърция

В публикация за гръцкото издание на " Еконoмист - Светът през 2019 " гръцкият министър председател Алексис Ципрас написа за провокациите и проектите за Гърция тази година и за " прогресивното държавно управление, което съумя да изведе страната от меморандумите, да обезпечи финансова непоклатимост, да поправи неправдите за мнозина, да се оправи с бежанската рецесия хуманизъм и взаимност ", само че и да затвори дълготраен спор.
" Наскоро бе комплициран завършек на съвсем 30-годишния спор с нашите северни съседи, който дълго време хранеше национализма и извънредно десните и от двете страни на границата. По този метод Гърция си връща лидерската позиция на Балканите, не в смисъл на налагане, а като мощ, която е основен воин в съдействието и общото развиване на страните от района, спрямо всички тези, които за техни персонални ползи желаят Балканите вечно да останат буре с барут в Европа ", написа Ципрас, представен от БГНЕС.
За 2019 година гръцкият министър председател съобщи, че Гърция навлиза в нова епоха, тъй като " за първи път от десетилетие финансовите потребности на страната са обезпечени за идващия интервал и е регистриран връх от задгранични вложения ".
" Убеден съм, че 2019 година ще бъде историческа година, освен тъй като символизира края на рецесията, само че и тъй като ще значи започване на нова Гърция, Гърция за нейните хора, Гърция за доста хора ", написа гръцкият министър председател.
Той прибавя, че всичко това ще се почувства от жителите, посредством държавни ограничения, като да вземем за пример връщането на груповите трудови контракти и увеличението на заплатите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР