В сряда руският президент Владимир Путин призова за решителен твърд

...
В сряда руският президент Владимир Путин призова за решителен твърд
Коментари Харесай

Путин: Очаквайте твърд отговор

В сряда съветският президент Владимир Путин прикани за съдбоносен " корав " отговор против активността на задграничните специфични служби, които, съгласно него, се пробват да нарушат стабилността в Русия, като подкрепят украинския режим.

Според информацията от Франс прес Путин е изтъкнал, че украинският режим, подкрепян от задгранични специфични служби, избира терористични способи, всъщност прибягвайки до държавен тероризъм.

В своето видеообръщение, направено във връзка Деня на чиновниците по сигурността, съветският водач акцентира нуждата задграничните специфични служби да бъдат изрично спрени в опитите си да дестабилизират политическата и обществената конюнктура в Русия.

По-рано съветският президент Владимир Путин съобщи, че Русия е отворена за разговор с Украйна, Съединени американски щати и Европа по отношение на бъдещето на украинската страна, в случай че те изразят такова предпочитание. Въпреки това Путин акцентира, че Москва няма да отстъпи от националните си ползи. През 2022 година той стартира пълномащабна война против Украйна и макар че е изразявал готовността си за мирни диалози (на думи, не посредством действия), западни публични представители настояват, че той може да изчака до президентските избори в Съединени американски щати през ноември идната година, преди да предприеме съответни дейности.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР