В сряда Европейският съюз добави три порнографски уебсайта към списъка

...
В сряда Европейският съюз добави три порнографски уебсайта към списъка
Коментари Харесай

Три големи порно сайта, включително Pornhub, ще се сблъскат с по-строги разпоредби за безопасност на ЕС

В сряда Европейският съюз добави три нецензурен уеб страницата към листата си с онлайн платформи, които са задоволително огромни, с цел да бъдат подложени на по-строги правила за сигурност.

Сайтовете за възрастни Pornhub, Stripchat и XVideos в този момент се причисляват към харесванията на TikTok, X или Фейсбук като избрани като „ доста огромни онлайн платформи “ – тези с повече от 45 милиона дейни консуматори в Европейски Съюз.

От края на април, четири месеца след определянето, уеб страниците ще би трябвало да ползват по-строги правила, по-специално за отбрана на децата, според новия Закон за цифровите услуги на Европейски Съюз (DSA).

Трите нови имена в листата усилват броя на големите 22 платформи, контролирани от Брюксел в целия 27-членен блок, съгласно изказване на Европейската комисия.

Комисията ще следи по какъв начин платформите съблюдават „ ограниченията за отбрана на малолетните от нездравословно наличие и за справяне с разпространяването на нелегално наличие “ като изображения на обезчестяване или малтре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР