В средата на миналия век по улиците на Меделин, Колумбия,

...
В средата на миналия век по улиците на Меделин, Колумбия,
Коментари Харесай

Гриселда Бланко – най-известната наркобаронеса в историята

В средата на предишния век по улиците на Меделин, Колумбия, се вихри необикновена незаконна група – девойки на забележима възраст сред 8 и 12 години всеобщо обират магазини под строгите разпоредби на 9-годишната им тарторка. Нейното име е Гриселда Бланко – красиво тъмнокосо дете, което единствено след няколко години се трансформира в най-голямата наркобаронеса в международната история. Смята че, тя е виновна за гибелта на над 250 души, които са имали неприятния шанс да застанат на пътя й, а наркоимперията й е основата, върху която стъпва самият Пабло Ескобар.

Гриселда се ражда е на 15 февруари 1943 година в Картахена, Колумбия. Баща й я изоставя още като бебе, а майка ѝ, Ана Лучия, е принудена да се грижи сама за детето. Когато е на 3 години, двете се местят в Меделин в търсене на по-добър живот. Така и не го намират – майка й става продажница и алкохоличка, а мъжете в дома им идват и си отиват непрекъснато. Един от тях стартира да изнасилва редовно Гриселда още когато е на 6, само че майка й по този начин и не й обръща внимание. Ето за какво момичето взема решение да заживее единствено, когато е едвам на 9 – с цел да спре да бъде жертва, а принудител.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jenifer Toussant (@treehouse_tarot)

След като образува първата незаконна женска тайфа, тя стартира да проституира също като майка си, с цел да оцелее. Прехранва се и от обири, побои, а на 11 години даже отвлича по-малко момче с искане на откуп от родителите му. Те по този начин и не го изплащат – нито един от двамата не има вяра, че 11-годишно момиче е способно да нарани сина им. За жал грешката коства живота на момчето – Гриселда прострелва детето в главата и оставя натрупа на видно място, с цел да го намерят родителите му.

Постепенно стартира да построява връзки в подземния свят и преплита всички закононарушения в едно. Тя събира група от красиви малолетни девойки, които вършат секс за пари, след това обират клиентите си, а от време на време и ги убиват. Ако мъжете въпреки всичко имат шанса да оцелеят, девойките на Гриселинда им продават опиати, с цел да се връщат още веднъж и още веднъж. На 13-годишна възраст тя съумява да влезе по-сериозно в проведената престъпност, като се омъжва за Карлос Трухильо, трафикант на мигранти в Съединени американски щати. Те имат три деца, само че бракът им не трае дълго и при започване на 70-те Бланко убива брачна половинка си, първия от тримата.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от  (@apocazu87)

Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР