В средата на декември нашата читателка Таня Тодорова изпрати сигнал,

...
В средата на декември нашата читателка Таня Тодорова изпрати сигнал,
Коментари Харесай

След сигнал до „Петел“: Институциите признаха срамното състояние на сградите на ТЕЛК във Варна, обещаха да вземат мерки

В средата на декември нашата читателка Таня Тодорова изпрати сигнал, които обрисуваха срамното положение, в което са постройките на ТЕЛК в двора на варненската Окръжна болница. „ Петел “ разгласява репортаж от мястото.

Нашата читателка е изпратила сигнала си и към институциите, от които относително бързо е получила и отговор. За страдание, никоя от тях не показва прецизен период и метод, по който казусът да бъде решен. Спорен триумф е, че виновните за това положение на нещата, въпреки всичко признават съществуващите проблеми.

Изпълнителният шеф на МБАЛ „ Св. Анна “ - Варна доктор Красимир Петров признава, че лечебното заведение неведнъж е поставяло казуса пред държавните и общинските структури, само че уви – без резултат досега. По мотив сигнала на госпожа Тодорова, че на мястото няма даже табели и маркировка, той дава обещание откраднатите знаци да бъдат възобновени „ в най-скоро време “.

Отговорът от Димитричка Кънчева, шеф на Регионалната дирекция „ Социално подкрепяне “ е по-общ и в него се споделя, че указателни табели са били сложени като част от европейски план. В него също по този начин се признава, че постройките не са ремонтирани от предишния век, по-точно от 1997 година, като се показва също, че желанието за по-добри условия не е единствено на клиентите с увреждания, а и на чиновниците.

Г-жа Таня Димитрова ни изпрати копия на отговорите, които публикуваме:



Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР