В Спартак продължават да подготвят стадиона за новия сезон в

...
В Спартак продължават да подготвят стадиона за новия сезон в
Коментари Харесай

Спартак се събира на 6 юни

В Спартак не престават да приготвят стадиона за новия сезон в елита. Вчера стартира полагането на новата полиуретанова настилка на " коритото ", осветлението към този момент е поръчано и се чака в най-скоро време да започват дейностите по слагането му.

В момента се приготвят документите, като към момента се чакат плановете от архитекта на компанията. Първоначално варненци имаха намерение да вземат осветлението от изпадналия от групата на майсторите Царско село, като концепцията на управлението бе то да бъде инсталирано оптимално бързо за старта на сезона.

Впоследствие този вид отпадна и в този момент слагането на стълбовете ще се забави. Така в Спартак обмислят да подадат молба към БФС с искане да са посетители в първите два кръга на новия сезон, като се надяват до края на юли осветлението да бъде сложено.

Ако това не се случи, спартаклии ще одобряват първия си противник в efbet Лига отвън Варна, най-вероятно в Разград.

Успоредно с ремонтните действия на " коритото " варненци приготвят интензивно и подготвителната база на " соколите " на стадион " Локомотив ", където се подготвят и гениите от школата на клуба. След гласоподаване сред почитателите, проведено във Facebook, Терен 1 на Локото ще носи името на най-голямата легенда на клуба Живко Господинов.

" Соколите " започват подготовка на 6 юни (понеделник), като в първите два дни футболистите ще преминат медицински прегледи в спортния диспансер. Очаква се се със Спартак да стартират най-малко петима нови футболисти, които са със стабилен стаж в Първа лига. До момента спартаклии се разделиха с Мартин Василев, Архан Исуф, който ще премине в ЦСКА 1948 и вратарят Христиан Славов. В края на тази седмица управлението на Спартак ще организира диалог за анулиране на контракта с бранителя Петър Патев.

Новите към този момент са двама чартърен от Лудогорец - бранителят Тихомир Димитров и халф-бекът Илкер Будинов. До края на седмицата се чакат още играчи, само че за момента имената им се пазят в загадка, защото към момента имат настоящ контракт със своите клубове. Варненци към момента търсят треньор с лиценз Про, защото актуалният ментор Васил Петров не разполага с диплома да води тима в efbet Лига. Най-вероятно Петров ще употребява фиктивно лиценза на собствен сътрудник, с цел да води " соколите " и в efbet Лига.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР