В социалните мрежи се появи ужасно видео на пластична хирургия,

...
В социалните мрежи се появи ужасно видео на пластична хирургия,
Коментари Харесай

Шокиращо ВИДЕО 18+: Правят липосукция на жена с уиски вместо упойка в домашни условия

В обществените мрежи се появи извънредно видео на пластична хирургия, за отстрани мастна тъкан, която е осъществена в домашни условия. По непотвърдена информация интервенцията е осъществена в Магнитогорск.
От фрагментите на човек може да му се свие сърцето. Показването на цялото видео заради морални аргументи не е допустимо.
Лекарят и пациента явно се познават. Процедурата се прави в нестерилна среда, като и двете са наясно с това. В един миг, когато дамата стартира да я боли и моли да се спре процедурата, козметичката я успокоява, като споделя: " Ако те боли, пий уиски. Напий се ".

Може да се види още, че пациентката е облечена с облеклата си. Под гърба ѝ има пуловер. Няма упойка. Жената просто е инжектирана. Всеки доктор ще уточни, че това е доста рисково.

Освен това, по време на процедурата излиза наяве, че дамата има намерение незабавно след липосукцията да се прибере у дома с рейс.
Според някои изказвания, липосукцията е осъществена от козметикът Татяна Савиновскик. В същото време тя практикува от доста години.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР