В социалната мрежа Tik Tok потребител с прякор Willbirn е

...
В социалната мрежа Tik Tok потребител с прякор Willbirn е
Коментари Харесай

ВИДЕО разкрива как в McDonald's отмъщават на хората, които поръчват преди затваряне

В обществената мрежа Tik Tok консуматор с прякор Willbirn е разгласил занимателно, по негово мнение, видео, показващо по какъв начин чиновниците на McDonald's отмъщават на клиенти, създали поръчка няколко минути преди затварянето на ресторанта, оповестяват международните издания. Потребителите споделят, обаче, че по никакъв начин не им е до смях от видяното.

Във видеото може да се види по какъв начин служащ повърхностно хвърля съставките за подготвяне на хамбургер, заливайки всичко щедро с майонеза. Парче сирене даже не се побрало в картонената опаковка: служащият просто го затваря със стърчащия артикул и го дава на клиента.

Реакцията на потребителите в мрежата не е закъсняла: хората са почнали да се възмущават, че сходно неприемливо нещо се случва освен няколко минути преди затварянето, само че безусловно когато и да е на деня. Много постоянно клиентите са изправени пред проблеми със обслужването. Персоналът би трябвало да извършва отговорностите си качествено, без значение дали остава час преди затваряне или няколко минути, разясняват в обществените мрежи.

just a joke I promise
Самият консуматор на Tik Tok е отбелязал и пояснил, че видеото е просто смешка. Трябва да се означи, че шегата е сполучлива: над 40 милиона консуматори на обществената мрежа са я гледали.

Видеото бързо се е популяризирало в мрежата, трансформирайки се в антиреклама на известната бърза храна. Дали „ шегаджията “ ще бъде осъден по някакъв метод, можем единствено да гадаем.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР