В социалната мрежа фейсбук вече съществува група Заставам зад Делян

...
В социалната мрежа фейсбук вече съществува група Заставам зад Делян
Коментари Харесай

Обединение! Създадоха група в подкрепа на Делян Добрев

В обществената мрежа фейсбук към този момент съществува група " Заставам зад Делян Добрев и не одобрявам неговата оставка ", видя БЛИЦ. Съмишлениците му се сплотиха в отбрана безусловно няколко часа откакто политикът подава оставката си поради обвиняванията в спор на ползи. Ето по какъв начин обосновават позицията си бранителите на Добрев:

Групата е основана за поддръжка на Делян Добрев!

Всички ние членовете на тази група поддържаме и заставаме зад Делян Добрев, имаме вяра в неговата почтеност и непорочност!

Оценяваме и поддържаме изцяло неговият честен и заслужен акт да подаде оставка и да напусне всички заемани постове в Политическа партия ГЕРБ, с цел да не да не " тежи на държавното управление " и на Политическа партия ГЕРБ!

Ние членовете на тази група не одобряваме неговата оставка, тъй като:

1; Считаме Делян Добрев за един доста заслужен човек с висок морал, потвърдил се специалист и имаме вяра в неговата НЕВИННОСТ!

2; Не считаме, че оставката му би трябвало да бъде призната, тъй като е " жертва " на едно интензивно мероприятие на комунистите посредством техните добре познати способи на Държавна сигурност, да " сготвят " и очернят даден човек, тъй като друго не могат!

3; Но не на последно място, а може би на 1-во, думите на аления народен представител от Българска социалистическа партия Eлена Йончева: " Оставката на Делян Добрев демонстрира, че всичко казано дотук за Хасково е истина "

Точно за това не одобряваме оставката на господин Добрев и призоваваме ПГ на ГЕРБ да гласоподава ПРОТИВ!

Считайки, че приемането на оставката на Делян Добрев е проваляне и признание на виновността му след думите на Елена Йончева!

В България има институции, които потвърждават вина/невинност и осъждат, дано тази борба се води в съда и дадем късмет на господин Добрев да потвърди, че " няма сестра ".

Също по този начин не одобряваме обвинявания и споменаване на думата морал от партия и нейните представители в Народно събрание, в чийто редици има депутати като Манол Генов, и освен!!!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР