В София се извършват строителни дейности в нарушение. Това заяви

...
В София се извършват строителни дейности в нарушение. Това заяви
Коментари Харесай

Асоциация се обяви против строителните нарушения в София

В София се правят строителни действия в нарушаване. Това съобщи на конференция Павел Миланов, ръководител на Асоциация за контролиране на връзките в етажната благосъстоятелност.

Ние сме срещу презастрояването и градоустройствените безумия, което обезобразява и задушава кварталите на София, безапелационни са представителите на асоциацията. "Местната власт един път на четири години ли би трябвало да бъде следена? ", попита Миланов. По думите му претендентите за кметове би трябвало да разгласят в предизборната акция кое е по-важно - публичният или частният интерес и да се допитат до жителите. Той е на мнение, че безумията на управническо равнище и противозаконното строителство довеждат София до сриване.

Председателят се възмути, че от общината желаят да строят небостъргачи на кръговото на бул. "Царица Йоана ", а не обръщат внимание, че Люлин се свързва с един тунел, който е две ленти в едната посока.

"За 30 години администрацията на Столична община не построи плануваните три детски градини, учебно заведение, паркинги, осветяване и казусът към момента стои ", уточни Мария Господинова, шеф на етажна благосъстоятелност в квартал "Овча Кучел ", където на 7 септември 2018 година автомобил падна в ров на новостроящ се блок.

От асоциацията предизвикват полемика сред институциите и жителите, по тази причина на полемика са поканили омбудсмана Мая Манолова и кметът на столицата Йорданка Фандъкова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР