В София ремонтът на тунела Люлин, както и този на

...
В София ремонтът на тунела Люлин, както и този на
Коментари Харесай

Фандъкова: Ремонтите на тунела "Люлин" и бул. "Цар Освободител" вървят по план

В София ремонтът на тунела " Люлин ", както и този на бул. " Цар Освободител ", вървят по проект, съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова. Тя обаче не се ангажира с последна дата за привършване на дейностите.

" Тунелът към " Люлин " беше в доста неприятно положение. Избрахме лятото да стартираме. Важното е, че строителните действия се извършват в период до момента, както там, по този начин и на обектите в централната градска част. Благодаря за търпението на всички, само че няма по какъв начин да се създадат цялостните поправки без да се затрудни придвижването ", сподели Фандъкова при инспекция на Симеоновските езера в Природния парк " Витоша ".

Четирите езера бяха почистени и възобновени по взаимна самодейността на Общината и Фондация " София - европейска столица на спорта ".

Езерата не действат от 2014 година, като в този момент са възобновени, направена им е хидроизолация. Към момента водата в тях е мътна, поради това че валя дъжд.

" Симеоновските езера са емблематичен естествен феномен на Витоша. Тук е обичано място за разходка на доста софиянци, тъй че се веселя, че към този момент са възобновени, правена е цялостна рехабилитация ", сподели Фандъкова. Тя добави, че е важно жителите " да обичат планината и да я пазят ".





Снимки: БГНЕС
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР