В София през нощта поради ниските температури са извършени частични

...
В София през нощта поради ниските температури са извършени частични
Коментари Харесай

Общината: Улиците в София са частично обработени срещу заледяване - 112

В София през нощта заради ниските температури са осъществени частични обработки със смеси против замръзване на трасета на градския превоз, общински пътища и Южната дъга на околовръстен път, оповестяват от пресцентъра на Столичната община.

Фирмите, ангажирани със снегопочистването са обработвали улици в регионите Панчарево, Витоша, Овча купел, Студентски, Младост и други

Към момента градският превоз в София се движи на всички места и извършва нормалните си направления. В Природен парк „ Витоша “ са опесъчени двата пътя „ Драгалевци – Алеко “ и „ Бояна – Златните мостове “. Екипите на Столичен инспекторат управляват дейностите на компаниите реализатори.

Аварийните екипи на Столична община правят обходи на терен на улици и булеварди и мостови уреди. От Столичната община припомнят на водачите да потеглят с коли, оборудвани за придвижване при зимни условия, както и да карат със съобразена скорост.

Днес В София оптималната температура ще е два градуса, съгласно прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР