В „сложна три валутна операция“ изпадна топ климатологът проф. Георги

...
В „сложна три валутна операция“ изпадна топ климатологът проф. Георги
Коментари Харесай

Сладурана ошашави климатолога Рачев със сложна валутна сделка

В „ комплицирана три валутна интервенция “ изпадна топ климатологът проф. Георги Рачев. За невероятната преживелица описа самият той.

От думите му стана ясно, че цялата невероятна обстановка се е разиграла в Баган, Мианмар.

В основата на случилото се е дребна „ хубавица “, която толкоз напирала да реализира договорката с климатолога, че даже не му дала опция да обуе едната си обувка.


Ето какво показа самият климатолог проф. Георги Рачев за случилото се в персоналния си фейсбук профил (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„ С тази хубавица се срещнах през днешния ден, на излизане от една пагода в Баган, Мианмар. На мен и моите другари сподели, че е Българче тъй като има български пари. На фотографията, в ръцете си държи 5 лв..

След като разбра, какъв брой $ е това последва настоятелно офанзива за валутна търговия за да осъществя цената на ненужната хартийка, която тя ревностно пазеше в портмонето си.

Нямаше време да изчака да си обуя и другия крайник.

Разиграхме с моят другар Митко Серафимов комплицирана три валутна интервенция, от която младата дама получи сериозна облага от 5 000 киата, а ние останахме очаровани от умеенето и хъса на девойката в региона на валутните покупко-продажби.

Няма по какъв начин този свят на пропадне “.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР