В следващите няколко реда, ще ви изброим три от най-мръсните

...
В следващите няколко реда, ще ви изброим три от най-мръсните
Коментари Харесай

3 от най-мръсните места в дома ви

В идващите няколко реда, ще ви изброим три от най-мръсните места във вашия дом, където, колкото и да не ви се има вяра, ще откриете най-вече микроби!

Всеки човек желае домът му да е идеално чист и спретнат, само че колкото и да се стараем постоянно остават някои много немислими и невидими с просто око места, където колкото и грижи да поставяме в името на чистотата, там просто си остава един чисто и просто - „ разплодник “ на микроби и бактерии.

Според някои китайски изследвания, едно от най-мръсните места вкъщи е хладилникът. Да, тъкмо по този начин – хладилникът! Тъй като там съхраняваме много храни, които са били в допир с извънредно доста хора, в хладилниците ни се вихрят на длъж и на простор разнообразни типове бактерии. По-точно към 11.4 милиона бактерии на квадратен сантиметър, което е в действителност ужасно доста спрямо бактериите и микробите, които бихме могли да открием на повърхността на тоалетната паница да вземем за пример.

Заради огромния брой полуфабрикати на пазара, замразените храни или даже сладкишите, които по този начин обожаваме да си похапваме, в хладилниците ни биха могли да се открият и стафилококи, както и ешерихия коли.
Никак не ви подхожда тази информация нали?

Второто по ред, само че не и по значимост най-мръсно нещо вкъщи е – пералнята. Ние, хората перем своите облекла точно по тази причина те да бъдат чисти и приятни за носене. Парадоксът е, че пералнята в действителност съдържа също толкоз доста бактерии, колкото не бихме си и помислили.
Нещата, които всеки не помни да почисти в дома си
Места, за които забравяме при разчистване. Експертите предизвестяват: там ще намерите доста бактерии. Какво убягва на " съвършените " дам...
Прочети повече
Според експертите от центъра за надзор и предварителна защита на болесттите на китайската национална република, над 80% от пералните машини в семействата надвишават допустимите равнища на бактерии.

И в случай че всичко това дотук не ви е учудило задоволително,
идва ред и на душ главата. Тъй като в банята има ужасно доста влага, която е отлична среда за развиването на всевъзможни бактерии, не се ли почиства постоянно, това е причина бактериите несъмнено и интензивно да стартират да се натрупват точно и там.

Това струпване образува плака, която е извънредно рискова и би могла да аргументи белодробни болести.
През целия си живот, индивидът прекарва приблизително 1,5 години в банята и към половин година единствено под душа.

Затова както за нашата персонална, по този начин и за хигиената на банята ни е от голямо значение и значимост да поставяме нужните грижи да я поддържаме чиста и хигиенична, в името на нашето положително здраве, само че колкото и да се стараем. Фактите са си обстоятелства.

 

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР