В следващите няколко параграфа ще представим на вашето внимание, някои

...
В следващите няколко параграфа ще представим на вашето внимание, някои
Коментари Харесай

Най-добрите упражнения за стегнато дупе

В идващите няколко параграфа ще представим на вашето внимание, някои от главните и най-ефективни извършения за плътно дупе, които бихте могли да изпълнявате.
1. Клекове

Много фитнес инструктори и експерти категоризират това упражнение като базисно. Те го назовават „ майката “ на упражненията за оформяне на краката и седалищните мускули. То се употребява еднообразно сполучливо както от дами, по този начин и от мъже. Когато става дума за дамите, нормално се предлага да се извършват няколко серии с клекове или със лични тегло, или с лек лост (не повече от 20кг).

Имайте поради, че в случай че започнете да вдигате прекомерно доста тежестта, с която клякате, краката ви ще стартират да натрупват мускулна маса, а това не е нещо, което се харесва като резултат от всички дами.
2. Ходене на пътека (под надолнище

Това упражнение също се счита за високоефективно, когато става дума за стягане и оформяне на дупето. Ключовото нещо при него е наклонът. Той е нужен, с цел да основава избран тип натоварване, което се отразява удобно на задните елементи и краката като цяло.

Разбира се, най-хубавият вид за вас би бил да предприемате постоянни походи в планината, на чист въздух. За страдание малко хора разполагат с нужното време да практикуват това прелестно и потребно занятие, по тази причина ходенето на пътека под надолнище във фитнес залата е най-близкият заместител.


3. Лег преса

Това е още едно упражнение, което можете да изпълнявате във фитнес залата. То е елементарно и доста прелестно, само че най към този момент е потвърдено дейно. Още до момента в който го изпълнявате ще усетите напрежение и стягане в региона на краката и седалищните мускули. За дамите още веднъж е целесъобразно да не прекаляват с килограмите, които поставят на уреда при осъществяване на упражнението.
4. Разтягане

Това упражнение можете да изпълнявате и у дома. Просто се хванете с 2те ръце за някаква опора и започнете да движите единия си крайник напред и оптимално обратно.

Повторете същото и с другия крайник като можете да сменяте дейния крайник на всеки 10 повторения.
5. Повдигане от легнало състояние

За изпълняването на това упражнение за плътно дупе би трябвало да легнете по тил. Поставете ръцете си компактно до тялото. Свийте колената и благодарение на опората, която получавате от краката и ръцете, изтласквайте торса си нагоре. Ако изпълнявате придвижването вярно, незабавно ще усетите натоварване.

Упражненията за плътно дупе са разнородни и доста потребни. Тяхното осъществяване е прелестно, елементарно и не лишава доста време, а дава невероятни резултати. В композиция с някой естествен и ефикасен козметичен артикул, всяка жена би могла да реализира забележителна форма на своето дупе.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР