В Шкодата им откриха цял арсенал за отключване Бургаската полиция

...
В Шкодата им откриха цял арсенал за отключване Бургаската полиция
Коментари Харесай

След дуото Руслан и Денис - заковаха и трио украинци, обрали апартамент в ж. к. Изгрев

В Шкодата им откриха цялостен боеприпас за отключване

Бургаската полиция вкара зад решетките украинското дуо крадци Руслан и Денис, само че се появиха техни сътрудници - този път трио. Криминално проявените Олександър Буряк, Димитро Друз и Володимир Бурковски са задържани за грабеж на апартамент в бургаския ж.к. " Изгрев ".

Репортер на Флагман.бг снима задържането им в региона на бензиностанция " Лукойл " на изхода на Бургас в посока кв. Сарафово.

Те са разкрити вследствие на полицейските дейности на чиновници от отдел " Криминална полиция "  при ОДМВР – Бургас, бранш " Базова научно-техническа лаборатория "  при ОДМВР – Бургас, Второ, Пето Районни ръководства – Бургас и Районно ръководство – Несебър.



Доказано е, че са направили кражбата на сумата от 500 лв., 20 евро, 10 щатски $, 5 канадски $ и златни украшения / всичко на обща стойност към 1 500 лева/, осъществена на 05.12.т.г., посредством отключване на входната врата от апартамент, ситуиран в бл. 24 в ж. к.  " Изгрев ", благосъстоятелност на 68-годишен бургазлия.

Тримата престъпно проявени и осъждани украински жители са на възраст от 41 до 44 години. Придвижвали се с  " Шкода Октавия ", с украинска регистрация. Автомобилът е спрян на 08.12.т.г. в региона на кръговото кръстовище в посока кв. Сарафово. 

При осъществените процесуално-следствени дейности са открити и изззети: три мобилни телефона със заличени имеи номера, в ниша в задната част на тавана на автомобила / два несесера с голям брой заготовки на ключове, шперцове и механически средства за отключване на касови и секретни заключващи механизми/ и парични суми в банкноти, отговарящи на откраднатите от жилището в к-с " Изгрев ". При претършуване в населяваната от украинците квартира, ситуирана в с. Равда, са открити и конфискувани три мобилни телефона с украински СИМ-карти, както и парични суми в банкноти, отговарящи на откраднатите от жилището в к-с " Изгрев ". На 10.12.т.г. с прокурорско разпореждане тримата мъже са арестувани за период до 48 часа. Работата по изясняване на цялостната им незаконна активност продължава.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР