В сезона на грипа и настинките, няма как да не

...
В сезона на грипа и настинките, няма как да не
Коментари Харесай

Подсилете имунитета с няколко ключови храни

В сезона на грипа и настинките, няма по какъв начин да не желаяме да подсилим имунитета си, с цел да избегнем заболяването. 

Мръсният въздух в огромния град, нездравословната храна и стресът се отразяват пагубно върху здравето ни. С няколко потребни храни, цялостни с витамини и минерали, вие ще можете да се спасите от подсмърчането.

Вижте кои са те!

Сьомга

Няма да споделяме какъв брой потребна е сьомгата за кожата поради съществуването на омега-3 мастни киселини. Освен това тя съдържа доста протеини, витамин D, витамините В и защищава от появяването на рак, сърдечно-съдови проблеми, меланхолия и редица други болести. Специалистите ни поучават да си разрешаваме сьомга най-малко един път седмично.

Спанак

Всеки знае по какъв начин работи спанака на Попай Моряка. Е, този зарзават в действителност е благосъстояние за организма, тъй като той съдържа витамин А, витамин В2, витамин В6, витамин С, витамин К и витамин D. Освен това има много антиоксиданти, фитонутриенти, протеини, омега-3 мастни киселини и калций.

Ябълков оцет

Ябълковият оцет е прочут като ужасно средство за пречистване на организма, с мощно антибактериално деяние. Специалистите споделят в този сезон да взимаме по две супени лъжици дневно, разтворени в 1 ч.ч. вода с 1 с.л. мед. Те се кълнат, че този домакински балсам прави организма по-устойчив на вируси. 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР