В семейството понякога се ражда необикновено дете. Днес тези деца

...
В семейството понякога се ражда необикновено дете. Днес тези деца
Коментари Харесай

7 признака на децата-ангели

В фамилията от време на време се ражда неизмеримо дете. Днес тези деца са станали известни като „ деца-имаго “, само че информацията за тях е доста нищожна. За „ децата-индиго “ се написа много  – това са дребни гении, които живеят по свои правила и не се поддават на образование или образование, тъй като по този начин или другояче имат неповторими качества. 

Но децата-имаго са други. Те са деца-ангели.. Те са изпратени в този свят за избавление и поддръжка на хората. Те са цялостни със светлина и обич, душата им е извънредно добра и от раждането си схващат света и виждат сърцата на хората. Те също са непослушни, плачат, капризничат – въпреки всичко са дребни деца. Но надалеч по-малко от елементарните деца.

Децата-имаго специфичен умен взор. Те безусловно виждат това, което е прикрито за другите хора. От самото си раждане гледат право в душата със своя специфичен взор.

Децата-имаго повече дават, в сравнение с взимат. И се стараят да дадат бонбон или играчка на мама, братче или сестричка… Те изпитват наслада, когато могат да дадат, да почерпят, да споделят. И в никакъв случай нищо не просят и не желаят. Макар да се радват, естествено, като всички деца на дарове.

Децата-имаго обичат животните и се отнасят деликатно към всяко живо създание. Те в никакъв случай няма да наранят нито бръмбар, нито паяк, нито коте. На тях им е жалост да късат даже цветята – дано цъфтят!

Децата-имаго ненадейно споделят такива метафизичен и дълбоки мисли, които поразяват възрастните. Те безусловно знаят по какъв начин е организиран земният свят. И тези деца постоянно ще намерят дума да утешат възрастен човек, да дадат вяра.

Децата-имаго имат удивителна вътрешен глас, даже ясновидство. И незабавно усещат другите хора. Те също по този начин могат да имат оракулски сънища и авансово да предсказват събитията. Дори дребните. Редно е да се вслушвате към препоръките им, а на сънищата им може да се доверите.

Децата-имаго се учат доста бързо – като че ли просто си спомнят това, което са знаели в миналото. Може даже да не забележите по какъв начин са се научили да четат или да считат.

Това са извънредно положителни и милосърди деца. Остават такива до юношеска възраст. А може би вечно. Те просто с енаучават бързо да прикриват своята ангелска същина в този свят. Защото другояче няма да оцелеят!

Пазете своите деца-имаго – те са благословение свише за вашето семейство А някои философи считат, че на тях се крепи светът…

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР