В селище на езерото Комо в Италия, неизвестни лица са

...
В селище на езерото Комо в Италия, неизвестни лица са
Коментари Харесай

Опит за палеж на вила на руския олигарх Владимир Соловьов край езерото Комо в Италия

В населено място на езерото Комо в Италия, незнайни лица са създали опит да провокират пожар на парцел на съветския ефирен водещ и непосредствен на президента Путин олигарх Владимир Соловьов.

Вилата се намира в селището Менаджо. Край нея са били запалени автомобилни гуми. Пожарът е бил незабавно загасен от пожарникарите след сигнал на комшия забелязал дима. Няма нанесени вреди. В момента се ремонтира и в нея не е имало никого.

Оградена е с елементарно сваляща се дворна ограда. Води се следствие.

Смята се, че действието е съзнателно и е било най-вече демонстративно, тъй като в случай че в действителност някой е желал да изгори вилата, е щял да възпламени огъня по напълно друг метод. 

Вилата на Соловьов в Менаджо е конфискувана от италианските управляващи като част от икономическите наказания против съветските олигарси, както и друга негова вила в прилежащото населено място Пианело също на езерото Комо.

По стените на този парцел се появиха обидни надписи против Соловьов, за което също се води следствие. Предполага се, че цената на двете вили възлиза на 8 милиона евро. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР