В седмия сезон на Survivor играта определено става все по-интересна.

...
В седмия сезон на Survivor играта определено става все по-интересна.
Коментари Харесай

Защо наистина Крум Цонев напусна Survivor 7

В седмия сезон на Survivor играта несъмнено става все по-интересна. " Воини " най-сетне си извоюваха първата победа за родов имунитет, като от съперниците им " Известни " първите номинирани са Снежана и Марго.
 Survivor 7, Стефани Разсолков, Златомира Опрова и гостуването им в “Шоуто на Николаос Цитиридис ”
Кой е най-секси участникът в Survivor 7

Според отпадналите Стефани и Златомира

След скришен избор на първите си номинации " Известни " сложиха ориста в предаването на Снежана под въпрос, а Благо, който се окичи с огърлицата за персонален имунитет, намерено уточни втория номиниран - Марго.

Междувременно за положението на артиста Филип Буков новините са успокоителни. " Добре съм... Правят ми някакви проучвания, само че всичко е наред и напълно скоро ще бъда при вас. Изключително скучно ми е. Нямам самообладание да се върна и да се надяваме да хвана и някоя друга риба ", показа той, като се включи на племенния съвет посредством видео връзка.

" Той е сърчицето на племето ", сподели Снежана за Филип. Актьорът няколко пъти губи схващане и беше закаран в болница. Екскурзоводката Геновева Иванова пък, която беше ужилена от рисково животно, евентуално скорпион, също получи незабавна помощ.

С напредването на надпреварата става все по-ясно, че на участниците ще им се постанова да стават все по-издръжливи освен физически, само че и душевен. От късмет да потвърди качествата си обаче към този момент е лишен Крум Цонев от тим " Воини ". Миналата седмица той бе изпъден, откакто получи минимум гласове от феновете - 18,99%. Освен него номинирани бяха гемолога Светослав Славчев и акаунт мениджъра Елина Панайотова. Вотът обаче не беше на страната на юриста от Плевен.

" Щастлив съм, че бях тук и изпитах страстта на Survivor. За мен беше предизвикателство да се махна от действителния свят ", сподели той на излизане.

На влизане пък се появи със поръчката, че е образован мъж с имидж на неприятно момче. Целта му в предаването е била да трансформира острова в собствен дом. Според него положителният участник би трябвало да е остроумен, физически здрав, обаятелен и със мощна душeвност. Всички тези качества той си вярваше, че има и по тази причина си се е представял в предаването.

Е, въпреки и за малко, Крум Цонев в действителност бе част от Survivor. Малко след излизането си той се включи в Instagram, където показа за какво в действителност си е тръгнал.
 Стефани Разсолков, Survivor 7 и каква е същинската причина за напускането ѝ от предаването
Каква е същинската причина за напускането на Стефани Разсолков от Survivor 7

Отговор дава самата тя

" Както към този момент стана ясно, моето премеждие в Сървайвър завърши. Който е гледал, е усетил, че самият аз нямах изключително огромно предпочитание да остана, по тази причина взех решение да дам късмет на тези, които го желаеха повече, само че съм сигурен, че в случай че бях дал знак и ви бях стимулирал да ме подкрепите, щяхте да го извършите и да ме оставите в играта! Все отново благодаря на всички, които все пак сте го създали и сте дали своят вот за мен. Не скърбя, че бях там, това е едно незабравимо преживяване, само че единствено който е бил там знае какво в действителност е в реалност. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР