В съвременното натоварено ежедневие времето, което му остава на човек

...
В съвременното натоварено ежедневие времето, което му остава на човек
Коментари Харесай

Най-добрата тренировка, която можем да правим навсякъде и по всяко време

В актуалното натоварено всекидневие времето, което му остава на човек за физическа интензивност, е все по-ограничено. И с цел да си спестят минутите, изгубени в път до залата, мнозина избират да се раздвижват у дома. Тренировките вкъщи обаче имат и един минус - неналичието на уредите, с които разполагат фитнесите.

Но всеки, който има лимитирано време, пространство и някакво съоръжение въпреки всичко може да се поддържа във форма по ефикасен метод. И може да почерпи ентусиазъм от подводничарите в Кралския флот на Обединеното кралство. Ето за какво тъкмо от тях.

Те постоянно са под водата в продължение на седмици, а животът им в подводницата през това време протича по характерен метод. Но тренировките си остават част от всекидневието им. За разлика от огромните военни кораби, които имат относително добре оборудвани фитнес зали и даже треньори на борда, в подводниците нормално има единствено велоергометър и няколко дъмбела.

Офицер Пол Тод издава пред Insider, че преди да излязат в намерено море, подводничарите се образоват на ефикасна и бърза подготовка, която да изисква минимално съоръжение. По думите му това умеене може да бъде потребно и на всеки, който спортува вкъщи и има лимитирано време.

Трябва да имаме поради обаче, че с тренировките на подводничарите няма да може да изградим доста мускули, само че ще можем да ги укрепим и да се раздвижим задоволително, с цел да сме във форма и да се усещаме добре.

Ефективни са HIIT тренировките, както и комбинираните извършения за цялото тяло, които включват мъртва двигателна сила, клекове, лицеви опори и коремни преси.

А по отношение на продължителността, която предлагат офицерите - съгласно тях 20 до 30 минути дневно са безусловно задоволителни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР