В съобщението се припомня неотдавнашното изявление на заместник-министъра на външните

...
В съобщението се припомня неотдавнашното изявление на заместник-министъра на външните
Коментари Харесай

US разузнаване: Русия е под стрес заради западните санкции

В известието се напомня неотдавнашното изказване на заместник-министъра на външните работи Андрей Руденко, който сподели, че Русия е подготвена да обезпечи филантропичен кулоар за кораби, пренасящи храна през Черно море в подмяна на анулацията на глобите. Министърът също по този начин изиска Украйна да разминира региона към пристанище Одеса, с цел да разреши прекосяването на кораби.

„ Искането на Руденко Украйна да разминира следва главния принцип на актуалната съветска тактика за известия: въвеждане на различни разкази, въпреки и неубедителни, с цел да усложни разбирането на публиката “, написа в разбора на английското разузнаване.

„ В този случай Украйна е разположила единствено морски мини заради продължаващата опасност от съветски десантни набези от Черно море “, напомнят военните, представени от УНИАН.

Русия показва дали е подготвена да употребява световната продоволствена сигурност за личните си политически цели и по-късно да се показа като рационален състезател и да упреква Запада за всеки неуспех, отбелязва разузнаването.

Опитът на Русия да облекчи интернационалните наказания също акцентира напрежението, който глобите оказват върху режима, се споделя още в известието.

Latest Defence Intelligence update on the situation in Ukraine - 29 May 2022

Find out more about the UK government's response:

????????????????
— Ministry of Defence???????? (@DefenceHQ)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР