В Съединените щати бившата Мис Кентъки изпрати интимни снимки на

...
В Съединените щати бившата Мис Кентъки изпрати интимни снимки на
Коментари Харесай

Къде са им мъжете?! Миски и учителки в САЩ поголовно правят секс с ученици

В Съединените щати някогашната Мис Кентъки изпрати интимни фотоси на 15-годишен възпитаник. Когато родителите на момчето забелязали кореспонденцията, отишли в полицията и дамата била задържана. 28-годишната жена е изправена пред санкция от към 100 хиляди $ и оптимален период на отнемане от независимост до 20 години.
Същевременно още веднъж учителка от междинното учебно заведение бе наказана на затвор за покваряване на възпитаник. 25-годишната Александрия Калюжий и 14-годишното момче се срещнали в обществените мрежи през лятото на 2017 година Първо учителката изпратила на младежа разголени фотоси, а по-късно почнали романс, написа "Дейли мейл ".
Двамата постоянно правели секс в гората и по гаражите, до момента в който един ден били пипнати от родственик на ученика. След като представители на учебното заведение се присъединили в обстановката, младежът почнал да отхвърля да има нещо сред него и Александрия. По време на процеса учителката била изпратена в локалния затвор, откъдето била освободена под гаранция от 75 хиляди $.
Третият случай е обвързван със секс сред 27-годишна учителка и още веднъж 14-годишен юноша. Стефани Питърсън не просто изпращала фотоси на ученика, а правила секс с него. Тя е приета за отговорна, написа "Дейли Стар ".
Младежът посещавал преподавателката в дома й, когато брачният партньор й бил на работа. След като този февруари избухнал абсурдът към техните връзки, Стефани поискала от младежа да отстрани всички оскърбителен материали, в това число кореспонденцията им. По-късно учителката означи, че връзката с момчето е най-лошото решение в живота й, само че любовта към него просто объркала главата й. Съпругът на Стефани се развел с нея, щом научил за нейните изневери. Сега Питърсън чака окончателната си присъда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР