В събота Юп Хайнкес ще ръководи Байерн за първи път

...
В събота Юп Хайнкес ще ръководи Байерн за първи път
Коментари Харесай

Хайнкес: Играчите на Байерн отново се забавляват

В събота Юп Хайнкес ще управлява Байерн за първи път от повече от 4 години. Още преди този момент обаче въздействието на експерта при баварците се усеща.

Мнозина от тях към този момент споделиха, че тренировките още веднъж са станали интензивни, откакто главната рецензия към Карло Анчелоти бе за ниско равнище в заниманията.

Самият Хайнкес пък съобщи, че играчите още веднъж са си върнали настроението. "Играчите още веднъж работят на драго сърце. Всички споделят: Атмосферата е доста добра. "

Какво промени Хайнкес в Байерн?

Иначе конференцията на 72-годишния ментор стартира с смешка: "Когато стана на 80, мисля да наследя Йоги ", имайки поради да заеме поста селекционер на Германия.

Хайнкес разяснява и обстоятелството, че звездите на тима Робен и Рибери са надлежно на 33 и 34 години. "Възрастта не е тематика. Става дума за фитнес, професионализъм, мотивация. Тази емоционалност видяхме в интернационалния мач при Робен, от дълго време не бях виждал такова него. Това демонстрира, че той още гори в играта. "

А липсвал ли му е футболът след "пенсионирането " през 2013? "Не ми липсва нищо. Аз съм деен човек. Имам задания от заран до вечер. Също и в персоналния ми живот. Когато имам шанс, виждам новините вечер. "

Куче помогнало на Хайнкес да се реши за Байерн

Хайнкес: Ситуацията в Байерн е комплицирана
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР