В събота в зала Динозаври младши стажант Теодор Йонов отново

...
В събота в зала Динозаври младши стажант Теодор Йонов отново
Коментари Харесай

13-годишният Тео предизвика бурни аплодисменти с лекцията си за динозаврите в Природонаучния музей

В събота в зала " Динозаври " младши стажант Теодор Йонов още веднъж провокира бурни овации със своята лекция, представяща забавна информация за всеки от петте динозавъра от типовете трицератопс, диметродон, анкилозавър, велосираптор и дилофозавър, част от новата експозиция. Гостите на събитието, измежду които преобладаващо деца, научиха детайлности за живота и провокациите, с които са се справяли гигантските влечуги през интервала креда.

Теодор Йонов носи почетната титла младши стажант към музея към този момент четири години. Тео е единствено на 13 години и постоянно е изумявал публиката на музея с обширните си знания за динозаврите и за природата като цяло. Посетителите научиха забавни обстоятелства за динозаврите в залата, както и за други представители на гигантските влечуги, населявали нашата планета в минали геологични ери.

Тематичното просветително събитие, както и креативния конкурс " Ерата на динозаврите ", който завърши в неделя, са част от дълготрайната просветителна стратегия, която ще се развива в новата експозиция в зала " Динозаври ". Най-добрите детски рисунки от състезанието ще бъдат изложени пред публиката на музея в особено отредено за това пространство в зала " Лотос ", а първите три места ще бъдат отличени с награди.

Екипът на музея и публиката чакат идната лекция на Тео с неспокойствие!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР