В събота Черно море ще срещне втородивизионния Добруджа в контрола,

...
В събота Черно море ще срещне втородивизионния Добруджа в контрола,
Коментари Харесай

Черно море играе контрола с Добруджа в събота

В събота Черно море ще срещне втородивизионния Добруджа в контрола, оповестява.

Двата отбора още веднъж ще се възползват от паузата в шампионата за поредна инспекция. Началният час на контролата ще е 11:00, като към момента не е ясно дали тя ще бъде на „ Тича ”, или на стадион „ Младост ” във Варна. 
По всяка възможност присъединяване в нея няма да вземе Родриго Енрике. Той продължава да се възвръща от разтежението, което получи при гостуването против Берое и към момента не е възобновил пълноценни подготвителни занимания. Не е изключено кариоката да пропусне и семейството в efbet лига против Монтана в IX кръг. В инспекцията в събота се чака да играе новото пополънение на Черно море Родриго Абреу де Са Валела.  Ще отсъстват 8-те национала на варненци. Исмаил Иса и Георги Георгиев са с повиквателни за мъжкия народен тим. На тях ще се разчита за значимата подготовка за Евро 2020 с Унгария и дуелите от шампионата Лига на нациите с Финландия и Уелс.

Иван Дюлгеров, Виктор Попов и Илиан Илиев.са с младежкия народен отбор до 21 години. На 9 октомври България играе с Латвия от 18:45 часа в София, а на 13-и гостуваме на Полша в Гдиня от 19:00 часа.
Иван Дичевски, Павел Георгиев и Денислав Ангелов пък са с повиквателни за националния ни отбор U19. Те ще вземат присъединяване в две контроли с Турция на 12-и и 13-и октомври.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР