В събота Александър Лазаров ще се включи в квалификациите на

...
В събота Александър Лазаров ще се включи в квалификациите на
Коментари Харесай

Събота: Лазаров, Мъри срещу Медведев на финал и още


В събота Александър Лазаров ще се включи в квалификациите на шампионата от сериите АТР 500 в Дубай. Българинът е получил „ уайлд кард “ за пресявките от уредниците и ще се опита да извлече максимума от разкрилата се опция.

На старта Лазаров ще играе против №92 в международната класация Жижан Жанг от Китай. Срещата стартира след 10:00 българско време. При триумф Лазаров ще играе за влизане в главната скица против спечелилия от конфликта сред италианеца Франческо Пасаро (№109) и Юки Бамбри от Индия (№688).

На WTA 1000 шампионата в Дубай пък е време за край. Ига Швьонтек се изправя Барбора Крейчикова. Откакто полякинята загуби в четвърти кръг на Australian Open от Елена Рибакина, международната №1 се намира в отлична форма и загуби единствено 14 гейма.



Григор Димитров отпадна от шампионата от сериите АТР 250 в Марсилия, тъй че няма да го гледаме на полуфиналите. Там Александър Бублик среща Хуберт Хуркач от 15:30 часа, а след това Артур Филс играе с Бенжамен Бонзи.



На ATP 250 шампионата в Доха също ще бъде доста забавно. Анди Мъри играе край с Даниил Медведев. Руснакът усили серията си от победи на осем, като за втора поредна седмица ще играе край. Той отстрани Феликс Оже-Алиасим на полуфиналите в Марсилия с 6-5, 7-6(7).



На ATP 500 шампионата в Рио де Жанейро програмата също предлага страхотни мачове и класика на алена настилка.



Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Café: идната купа на Григор, филми и книги за тенис
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР