В съблекалнята на цари разединение по повод действията на звездите

...
В съблекалнята на цари разединение по повод действията на звездите
Коментари Харесай

Играчите на Ман Юнайтед не са обединени в отношението си към Грийнууд

В съблекалнята на царува разцепление във връзка дейностите на звездите на клуба след обвиняванията и ареста на, оповестява вестник “ ”. Част от играчите, сред които, и, незабавно стопираха да го следват в обществените мрежи, което беше явен знак за отношението им към проблема. Това обаче не се е харесало на други от играчите, които са желали да поддържат своя съотборник и да се работи на правилото “невинен до доказване на противното ”.
 Манчестър Юнайтед зачерта Грийнууд на още едно място Манчестър Юнайтед зачерта Грийнууд на още едно място
“Ако Мейсън бъде наказан за това, в което е упрекнат, тогава всички играчи ще бъдат ужасени. Но полицията даже не е решила дали има задоволително доказателства, с цел да му бъдат повдигнати обвинявания или не. Някои от околните хора към него считат, че правораздаването би трябвало да бъде оставено да въздаде правдивост. Но когато някои от играчите стопираха да го следват, останалите се почувствали длъжни да създадат същото. Един от играчите сподели, че това демонстрира, че не са дружно като група ”, декларира източник на изданието от клуба,

Нападателят бе арестуват в края на предходната седмица, откакто бе упрекнат в полово принуждение и побой от своята другарка, която пусна поредност от фотоси със свои пострадвания и аудиозапис със закани към нея от негова страна. Грийнууд прекара няколко дни в ареста, след което бе освободен под гаранция до момента в който тече следствие по случая.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР