В Русия заснеха уеб сериал с дийпфейк технология Първият в

...
В Русия заснеха уеб сериал с дийпфейк технология Първият в
Коментари Харесай

Руски дийпфейк: В главните роли Джейсън Стейтъм, Марго Роби и Киану Рийвс

В Русия снимаха уеб сериал с дийпфейк технология
Първият в света уеб сериал с потреблението на  дийпфейк технология бе сниман в Русия, заяви ТАСС.

" В комедийния план " ПМЖейсон " са употребявани облиците на актьорите Джейсън Стейтъм, Марго Роби, Киану Рийвс и Робърт Патисън ", уточни пред организацията Алексей Парфун, общоприет шеф на компанията " Адженда мидия груп ", основала сериала.

Пародията " ПМЖейсон " е подигравателен взор към съветския обичай на чужденец в лицето на Джейсън Стейтъм.

Действието се развива през 2027. След дългогодишни фотоси в Русия Стейтъм се открива в съветско село. За 60-ата му годишнина на посетители му идват другари - актьорите Киану Рийвс, Марго Роби и Робърт Патисън.

Образите им са основани благодарение на дийпфейк технология - изкуствен интелект основава синтетично наличие, при което лицето на човек се заменя с друго във фото, видео и аудио пространство. В сериала вземат участие съветски артисти. Целият план е сбъднат за три месеца, в това число основаване на сюжета и постпродукция.

" Законите не не разрешават потреблението на лица на артисти за основаване на дийпфейк наличие с комичен и пародиен темперамент ", посочи Парфун. По думите му съветското законодателство не не разрешава потреблението на непознати облици в пародийно наличие. Изисква се единствено да се пази достойнството, достолепието и репутацията на индивида, и не трябва да се разкрива лична информация.

Първият дийпфейк сериал е основан с държавната помощ на съветския Институт за развиване на интернет.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР