В Русе, разследващите направиха нов оглед на мястото, на което

...
В Русе, разследващите направиха нов оглед на мястото, на което
Коментари Харесай

Нов оглед на мястото на убийството в Русе

В Русе, проверяващите направиха нов оглед на мястото, на което е намерено тялото на телевизионната водеща Виктория Маринова. 

В 10 часа жители на Русе се бяха организирали, с цел да създадат цивилен оглед на мястото на закононарушението за оказват помощ на полицията в издирването на някакви следи, свързани с убийството на Виктория Маринова. До гражданското претършуване по този начин и не се стигна, тъй като на процедура полицията ги изпревари и още веднъж затвори региона. Дали са намерили спомагателни следи, които са били пропуснати при първичния оглед на закононарушението към момента не знаем. Официално няма и обвинен, версия за това какъв е претекстът за закононарушението също към момента няма.

Русенската телевизия TVN записа за пръв път послание във връзка със случая.

„ Целият екип сме потресени и сме в потрес от бруталното ликвидиране и се надяваме виновните институции да си свършат работата по допустимо най-хубавия метод и да бъде открит причинителя ”  казва Иван Стефанов, продуцент в малкия екран.

„ Вики беше извънредно доблестен човек и всеотдайна в работата си ”, съобщи режисьорът Младен Иванов.

„ За късото време, в което работихме с Вики, се възхищавах на нейната сила и способността й да заразява с добрина и състрадание хората към себе си. Не мога да не помни идеите й в поддръжка на майките на деца с увреждания, в поддръжка на децата в неравностойно състояние, припомням си по какъв начин се опитваше да помогне по всякакъв начин на всеки, който е в неволя ”, сподели основният редактор на новините Силвия Агопян.

Засега водещите версии остават две – претекстът за закононарушението да е напълно полово нахлуване от инцидентен, чужд за Виктория човек и втората версия – това да е бил човек, който я е познавал и е имал персонално отношение към нея. Коя от тези версии ще е водеща, към момента не знаем, само че от Министерство на вътрешните работи – Русе оповестиха парещ телефон за сигнали от жители.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР