В рубриката „Тяло на седмицата“ обикновено даваме предимство на красавици

...
В рубриката „Тяло на седмицата“ обикновено даваме предимство на красавици
Коментари Харесай

Тяло на седмицата: Латино красота с Becky G

В рубриката „ Тяло на седмицата “ нормално даваме преимущество на хубавици от стилните среди, само че не щеш ли в нея дебютира и една секси и нашумяла певица – Becky G.
Световният ѝ шлагер „ Mayores “, с присъединяване на Bad Bunny, е номер едно в еърплея на радиостанциите с латино звучене в Съединени американски щати и Пуерто Рико, и оглави класацията на Билборд „ Latin Airplay “. По този метод 20-годишната Becky G се трансформира в най-младата изпълнителка застанала преди всичко в класацията.
Сингълът „ Mayores “ доближи изключителни продажби по целия свят: диамантен документ в Съединени американски щати от RIAA (Асоциация на звукозаписната промишленост в Америка) или 13 пъти платинен статус; 4x платинен в Испания, 3x платинен в Мексико, платинен в Аржентина и Чили и златен в Колумбия. Дигиталните продажби на сингъла непрестанно порастват, а видеото в YouTube към този момент има над 1 милиард гледания за по-малко от 7 месеца от премиерата и 250 милиона стриймвания в Spotify.
Becky G има всички качества за една страхотна кариера. 20-годишната звезда е от мексикано-американски генезис. Участвала е в сполучливия тв сериал и притежател на премията ЕМИ – „ Империя “, има основна роля във кино лентата „ Power Rangers “.
Becky G е била съпорт в международните турнета на Кейти Пери, Деми Ловато, Джейсън Деруло и други Певицата има колаборации с Pitbull, Yandel и латино пердах бандата CNCO.
Ние пък даваме преимущество тази седмица на нейния сексапил и лъчение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР