В розови диаманти облече булките дизайнерът Христо Чучев в новата

...
В розови диаманти облече булките дизайнерът Христо Чучев в новата
Коментари Харесай

Обличат булките в розови диаманти

В розови диаманти облече булките дизайнерът Христо Чучев в новата си сбирка тоалети за сватбения ден. " Мис България " Марина Войкова и топ моделът Диана Иванчева блестят в красиви рокли от красивата линия, носеща името на един от най-редките скъпоценни камъни в света. Подобно на него, тоалетите са направени от дизайнерски дантели в нежни розови нюанси. Романтичното лъчение на сбирката се добавя от винтидж акценти в украсата, а елегантните силуети са А-линия, по тялото и свободно падащи.

Винаги друг в своите оферти към дамите, дизайнерът Христо Чучев неведнъж е опитал с материи, силуети и цветове. Пастелни нюанси, разнообразни от бялото, до момента са участвали в обособени сватбени рокли. Но сбирката " Розов елмаз " е първата, напълно издържана в съответен цвят.

Едновременно с новите креативен търсения носителят на " Златна игла " за булчинска мода остава правилен на ефирната хубост и комфорта, присъщи за стила му. " Удобството е над всичко. Колкото и да е красива една рокля, в случай че е некомфортна, булката не може да изживее пълноценно празника. В деня на сватбата дамата би трябвало да не помни с какво е облечена ", безапелационен е дизайнерът.

Преди да застанат пред обектива на фотографа Костадин Кръстев-Коко, всяка от топ моделите неведнъж е обличала рокли на дизайнера по време на разнообразни ревюта и специфични събития.

" Христо Чучев има доста нови и съвременни хрумвания. Той разчупи старите трендове, като да вземем за пример, разнообрази сватбените рокли с нюанси на неясно синьо, розово, лилаво и прасковено. Харесва ми неговият жанр, който самоуверено постанова модерния и футуристичен дух. Разголените бедра, покрити с дантела, са ми обичан детайл в неговия дизайн. Когато съм облечена в рокля на Христо, се усещам секси и загадъчна... А това дава отговор навръх моя жанр! Пожелавам му доста нови креативен триумфи! ", показа Диана Иванчева.

" Роклите на Христо Чучев са женствени и доста детайлни като направа. Когато съм облечена в негов тоалет, в действителност се усещам извънредно елегантна! ", разкри Марина Войкова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР