В Рома са сериозни притеснени за бъдещето на треньора си

...
В Рома са сериозни притеснени за бъдещето на треньора си
Коментари Харесай

От Португалия натискат Моуриньо да напусне Рома

В Рома са съществени обезпокоени за бъдещето на треньора си Жозе Моуриньо. Специалния е мощно мечтан от Португалската футболна федерация за нов народен селекционер. Затова от там са почнали сериозна офанизва с вярата да убедят наставника да напусне " вълците ", твърди " Скай Италия ".

В Португалия интензивно търсят нов селекционер след раздялата с Фернандо Сантош след отпадането на отбора още на 1/4-финала на Световното състезание в Катар. " Мореплавателите " са се насочили точно към Моуриньо и имат вяра, че могат да го завлечен от " Олимпико ".

Специалния има контракт с Рома до 2024 година и до момента постоянно е бил безапелационен, че счита да го извърши. Към него имаше интерес и от няколко британски клуба, само че той бързо им отхвърли. Сега обаче обстановката е малко по-различна, тъй като Моу постоянно е мечтал да застане отпред на националния тим на страната си и ще му бъде много по-трудно да откаже сходна опция, каквато може и да не получи повторно.

От Португалската федерация са доста настоятелни в желанието си да назначат Моуриньо. От там даже са склонни да създадат компромис и да изчакат до лятото, с цел да може наставникът най-малко да довърши сезона с Рома, като в това време отпред на тима ще застане селекционера на младежите Руи Жорже като краткотраен ментор.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР