В резултат на прецизни оперативни действия на криминалисти от Монтана

...
В резултат на прецизни оперативни действия на криминалисти от Монтана
Коментари Харесай

Криминалисти от Монтана и Видин задържаха извършители на множество кражби

В резултат на прецизни оперативни дейности на криминалисти от Монтана и Видин са открити причинители на голям брой обири.
С разпореждане на Районна прокуратура Монтана през днешния ден е наложена 72-часова мярка за задържане на Д.В./41г./ от село Смоляновци, с престъпни регистрации в полицията и осъждан. Вчера той бе арестуван от чиновници на районно управление (на МВР) - Монтана в обитаемо място наоколо до града, откакто в сряда в сутринта избяга от полицейски патрул, дошъл на сигнал за кражба в магазин в Монтана.
Служителите на реда открили на местопроизшествието и 34-годишния П.В. от Монтана, също с престъпни регистрации и осъждан. След приключване на 24 – часовото му задържане, през днешния ден е арестуван на територията на РУ-Белоградчик. При осъществения оглед полицейските чиновници разкрили разрушен патронника на вратата на магазина, а на към 50 метра от магазина намерили лек автомобил "Ауди " с монтанска регистрация, благосъстоятелност на избягалия Д.В. В канал наоколо до автомобила намерили изхвърлени две отвертки, железен водопроводен ключ, чифт ръкавици и част от дървен клон с прикрепена част от патронник, служеща за заключване. Предстои да бъде поискана непрекъсната мярка за задържане на Д.В. на 41 години. Разследващи и криминалисти от районно управление (на МВР) - Монтана не престават работата по доказване на незаконната му активност. Действията се правят под надзора на Районна прокуратура Монтана.
Разследващи служители на реда и криминалисти от Видин работят по доказване съпричастността на П.В. и Д.В. към незаконни похищения, осъществени през месец април на териториите на общините Ружинци и Чупрене, област Видин. В заложна къща в Монтана, полицията е разкрила и иззела тв приемника - обект на кражба от кметството в село Протопопинци. Под управлението на прокурор от Районна прокуратура – Белоградчик продължава работата по формираните за кражбите във Видинско досъдебни производства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР