В рекламния бизнес вирее една шега, според която всеки може

...
В рекламния бизнес вирее една шега, според която всеки може
Коментари Харесай

Как успешната стратегия донесе международно признание за българска марка тоалетна хартия?

В рекламния бизнес вирее една смешка, съгласно която всеки може да измисли готина реклама за нов модел на първокласна марка коли, само че единствено същински положителният рекламист може да се оправи с марка тоалетна хартия.

Твърде незаслужено, като имаме поради каква роля имат в живота на хората първокласните коли и каква – тоалетната хартия.

А когато въобще споменем българска тоалетна хартия, евентуално първата марка, за която се сещаме е Емека на “Фикосота ”.

Емека е на българския пазар от 2008 година, а напълно неотдавна завоюва премия Best Buy за най-хубаво съответствие цена-качество в категория тоалетни хартии в България.

Наградата е особенно скъпа, тъй като е резултат от оценката на потребителите. Проучването на българския пазар е извършено от швейцарската организация ICERTIAS.

ICERTIAS (International Certification Association GmbH) е самостоятелна интернационална асоциация, показана в над 40 страни на 5 континента.

Отличието Best Buy Award е най-старият документ в портфолиото на ICERTIAS. То подсигурява, че клиентите купуват артикул с най-високо качество на най-хубава цена.

 Emeka nagrada
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР