В разгара на лятото Национален исторически музей - София ще

...
В разгара на лятото Национален исторически музей - София ще
Коментари Харесай

Васил Найденов, Любо Киров и Сигнал за първи път с общ концерт

В разгара на лятото Национален исторически музей - София ще бъде хазаин на музикално събитие, което се провежда за първи път. Концертът с присъединяване на три от най-големите имена в българската известна музика ще се организира в паарковото пространсво пред величествената постройка на музея, по концепция на уредниците от „ Епсилон Ентерътейнмънт “.

На 14 юли (сряда) от 21.00 часа  публиката ще може да се наслаждения на Любо Киров, група Сигнал и Васил Найденов, които за първи път в дългогодишните си сполучливи кариери биват събирани на една сцена. Наред с тази чест, всеки от тях има мотив за празник – Любо Киров - националното си турне „ Целуни ме “, група Сигнал - 43-годишна професионална кариера, а Васил Найденов - персонален празник и 45 години на сцена.



 „ Щастливи сме, че доцент Петрунова прегърна концепцията ни с възторг, предвидливост и професионализъм! Освен да организираме този уникален концерт на влиятелна локация, разполагаща с огромна открита повърхност, задачата ни е и да представим тази реномирана институция в нова светлина. “, акцентират уредниците. Любовта към качествената българска музика, онази която ще остане във времето, съвсем като артефактите в НИМ, е двигателната мощ за тази самодейност, към която се чака забележителен интерес, изключително с оглед и на рестрикциите, налагани поради противоепедимичната конюнктура у нас и по света. „ Лятото идва, а хората жадуват за страсти и мемоари, за независимост. Ето за какво представяме първият „ Епсилон Премиум Концерт “ навън, в двора на Националния исторически музей. Неслучайно мотото ни е „ Над нас са единствено звездите “, споделят още от „ Епсилон Ентерътейнмънт “.

Билети в мрежите на Eventim.bg Epay Go , както и от касите на EasyPay в цялата страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР