В разгара на Джеймс-Бонд-манията, след появата на последната лента Смъртта

...
В разгара на Джеймс-Бонд-манията, след появата на последната лента Смъртта
Коментари Харесай

Концерт в зала „България“ представя най-големите хитове от филмите за Джеймс Бонд



В разгара на Джеймс-Бонд - манията, след появяването на последната лента „ Смъртта може да изчака “ от паметната поредност за Агент 007, Софийската филхармония кани на специфичен концерт феновете на киното и на музиката на 24 октомври (неделя) в зала „ България “.

 На сцената ще се качат Милица Гладнишка, Криста, Рут Колева, Боби Косатката, Ягода Тренева и Живко Станев , с цел да напомнят топ сингли като Diamonds Are Forever, The World Is Not Enough, Golden Eye и Skyfall и други, оркестрирани особено за Софийската филхармония.

Диригент е Цанислав Петков.

„ Искахме да представим този концерт още през 2020 година, тъй като е извънредно прелестен. Ще изпеем най-ярките песни от саундтраковете на филмовата поредност ", сподели пред Радио София Рут Колева.

Ще прозвучат и няколко симфонични сюити, както и истинската тематика на Бонд, написана от композитора Монти Норман за “Доктор Но ” (първия филм от поредицата) и добила международна известност още тогава.

За още по-автентичния тон се грижи и бандата в състав: Стоян Джаферов – китара, Богомил Енчев – барабани, Светослав (Козмо) Неделчев – бас и Филип Александров – клавишни.

За концерта Катя Василева беседва с Рут Колева.
Чуйте.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР