В Районната избирателна комисия в Пазарджик са постъпили десетки сигнали

...
В Районната избирателна комисия в Пазарджик са постъпили десетки сигнали
Коментари Харесай

В РИК Пазарджик са постъпили десетки сигнали за проблеми с машините

В Районната изборна комисия в Пазарджик са постъпили десетки сигнали за проблеми с машините. Това е наложило краткотрайно прекъсване на гласуването по места. 

В момента има засилено полицейско наличие в ромските квартали в района, поради сигнали за следен избор.

Екипи на " Жандармерията " сега наблюдават за съществуването на следен избор. Присъствието е най-много в ромските квартали в селата край Пазарджик:

" Жандармерия " от София пристигна. Тя сега отново минава. Два камиона са - от едната махала в другата " - сподели ръководителят на 151-ва секция в Алеко Константиново Дафинка Методиева. Там в следобедните часове с машина са съумели да гласоподават над 20% от гласоподавателите.

Председателят на Районната изборна комисия Йордан Кожухаров съобщи, че огромна част от машините в района в избрани моменти не са отчитали разписки:

" Повечето машини имаха проблем, главно с разпечатващите устройства и с ролките на машините. Нагърчваха се ролките на машините, от това са проблемите ".

Другите сигнали са за:

" Сиела " нали дават по две кутии и те, с цел да им е по-лесно, тъй като нали ще броят разписките, всеобщо в секциите хората ги карат да пускат в едната кутия отрязъците от машината за Народно заседание, в другата - за президент ".

Като цяло изборната интензивност остава ниска.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР