В рамките на разпоредената специализирана полицейска операция за спазване на

...
В рамките на разпоредената специализирана полицейска операция за спазване на
Коментари Харесай

Установиха 31 пияни и дрогирани водачи в рамките на ден

В рамките на разпоредената профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата бяха тествани 8690 моторни транспортни средства са тествани през миналото денонощие, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Извършен е надзор на 11 323 водачи и пасажери . Освен това са формирани 2226 фиша и 676 акта за открити административни нарушавания.

В рамките на миналия ден са открити общо 20 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол - 9 от тях са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 11 - с над 1,2 на 1000, трима са отказали да бъдат тествани. Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 11 души, а трима, спрени за инспекция, са отказали да бъдат тествани.

По метода " линеен надзор " са тествани 1990 МПС и 2324 водачи и пасажери. За открити нарушавания са формирани 586 фиша и 161 АУАН. Установени са двама водачи, карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила. Двама са засечени да карат под влияние на наркотични субстанции или техни аналози.
 23 водачи, пили алкохол, са избрали да седнат зад кормилото
23 водачи, пили алкохол, са избрали да седнат зад кормилото

11 дрогирани водачи е хванала полицията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР