В рамките на преговорите за това правителство политическият представител на

...
В рамките на преговорите за това правителство политическият представител на
Коментари Харесай

Мария Габриел: Всеки министър е одобрен от мен и премиера Денков

В рамките на договарянията за това държавно управление политическият представител на ГЕРБ съм аз. Важно е да напомним, че диалозите бяха водени сред мен и акад. Николай Денков. Всеки един министър, който е намерил мястото си в това държавно управление, е утвърден от двамата. Много е значимо в такива обстановки да погледнем какво бихме желали да се направи. Днес доста ясно разбирам, че и министърът на вътрешните работи, и министър председателят, и аз, демонстрираме нулева приемливост към принуждение. Това сподели вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел след тристранката във връзка свадите към вътрешния министър Калин Стоянов, написа „ 24 часа “.

И вътрешният министър, и министър председателят, и вицепремиерът поздравяват служителите на реда, които са си свършили работата, само че би трябвало и изясненост, разбор и понесена отговорност за тези, които са минали пълномощията си. Нещо повече – и тримата споделяме „ не “ на каквото и да е било принуждение върху български жители. Затова сме правова страна и имаме фундаментални правила.

В този случай считам, че в миг, когато България се бори по всякакъв начин да бъде член на Шенген, да имаш Министерство на вътрешните работи и министър, които демонстрират извънредно безапелационни и солидни резултати по тази тематика, е доста значимо да съумяваме да открояваме обособените обстановки, изчистване на детайлите и там, където има напрежение и да се върви напред. Както е споделил и министър председателят – върви се в вярната посока, сподели още Габриел.

За отвлечения транспортен съд тая сподели, че от първите минути наблюдават обстановката и са в непрекъсната връзка с нашите сътрудници. Благодаря на нашите представителства в района, тъй като знаете, че този уикенд още 9 българи бяха сполучливо изведени от Ивицата Газа, сподели още Габриел.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР