В рамките на кампанията за президентските и парламентарните избори в

...
В рамките на кампанията за президентските и парламентарните избори в
Коментари Харесай

Лично интервю: Кандидатът за вицепрезидент Иска Михайлова от ДПС

В рамките на акцията за президентските и парламентарните избори в предаването „ Тази събота “ ще видите персонални изявленията с част от претендентите за депутати и за вицепрезидент.

Искра Михайлова е претендент за вицепрезидент на Движение за права и свободи. Партията за първи път има претендент за държавен глава – водачът ѝ Мустафа Кардайъ.

„ Това е знак, че демокрацията в България е достигнала това равнище, в което правото на всеки български жител да бъде избиран и да избира, се въплъщава към този момент в представянето на двойка, с лидер с нетрадиционно българско име “, разяснява Михайлова.

По думите ѝ сега Движение за права и свободи прави крачка напред, а дали тя ще е огромна ще стане ясно на вота.

Относно мантрата „ в никакъв случай с Движение за права и свободи “, която се чува постоянно в политическия живот през последните години тя разяснява: „ Ние имаме пояснение за себе си и то е ясно за всички интелигентни хора – една политическа мощ, когато мъчно намира своето място и своите измерения, има потребност да се съпоставя с някого. Най-лесно се сравняваш с зложелател. Толкова е елементарно за зложелател да се уточни Движение за права и свободи – другите “.

Тя е безапелационна, че Движението за права и свободи не е партия, която може да бъде претопена – няма по какъв начин някой да я приобщи и по-късно да я унищожи.

Относно наличието в кандидатдепутатските листи на Движение за права и свободи на Делян Пеевски, който е глобен по закона „ Магнитски “, тя сподели: „ За мен той е моят сътрудник Делян, ние сме били дружно кандидат-депутати в Пазарджишки изборен регион и дружно депутати от този регион в българското Народно заседание. Познавам Делян като индивида, който е посрещан с любов от неговите гласоподаватели “.

По думите ѝ Пеевски е доста хуманен с хората, а за Движение за права и свободи е доста значима връзката с хората, които ги избират. Затова Делян е значим, тъй като хората го обичат, добави претендентът за вицепрезидент.

Гледайте цялото изявление във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР