В рамките на два дни студентите от Американския университет тестваха

...
В рамките на два дни студентите от Американския университет тестваха
Коментари Харесай

MyFin работи съвместно със студенти от Американския университет

В рамките на два дни студентите от Американския университет тестваха на процедура качествата си в региона на интегрираните маркетингови връзки. 48 от тях, разпределени в 12 тима, получиха опцията да се свържат с експерти от най-високо равнище, да се заемат с бизнес проблем от действителния живот и да покажат способността си да работят в екип. Всеки тим работи с маркетинг наставник – експерт в друга водеща на пазара компания.

Но освен практическото образование е належащо, с цел да може един студент да се трансформира в същински експерт. Необходимо е да бъде в крайник със протичащото се в сферата, в която желае да оперира – както у нас, по този начин и в чужбина.

Следвайки международната наклонност за увеличение на потреблението на смарт телефони на всички места и за всичко, в това число цифрови заплащания, екипът на българския стартъп MyFin сътвори цифров портфейл, който разрешава да се правят заплащания бързо и безвредно онлайн, във всеки физически магазин, както и да се изпращат и получават средства. Именно, с цел да отговори на тази изключително засилена от Ковид-19 насам наклонност, четири от тимовете работиха по проблем, обвързван с MyFin. Те имаха за задача да разработят тактика за интегрирани маркетингови връзки за марката за българския пазар. Главните цели, които трябваше да реализират, са повишение на информираността за компанията, привличане на нови консуматори и основаване на слогат за MyFin. „ Обмяната на познания, хрумвания и ноу-хау с менторите, както и потапянето в тази нова сфера, ни оказват помощ да изградим качества, нужни да се развиваме като професионалисти”, разясняват студенти, взели участие в двудневното предизвикателство.

Освен всички награди, които получиха в границите на събитието, проведено от Бизнес клуба на АУБГ, MyFin приготви за всеки един от тима преди всичко Премиум акаунт за 1 година на стойност 240 лева Това е първата от редица начинания на българския стартъп дружно с Американския университет.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР