В рамките на днешния ден специализирана полицейска операция за обезпечаване

...
В рамките на днешния ден специализирана полицейска операция за обезпечаване
Коментари Харесай

Акцията в Пловдивско: Над 250 души са проверени, глобите са десетки СНИМКИ

В рамките на днешния ден профилирана полицейска интервенция за застраховане на публичния ред протича в уязвими квартали и махали на обитаемоте места от общините Стамболийски, Перущица и Кричим. Акцентът е подложен за попречване на нарушаванията на изборния кодекс, в това число и на вероятността за пазаруване на гласове или образуване на корпоративен избор.

Екипи на РУ-Стамболийски, жандармерията и икономическа полиция правят инспекции  заедно с представители на Национална организация по приходите, Агенция „ Митници ”, Българска организация по сигурност на храните, Комисия за отбрана на потребителите и Регионална дирекция по горите.

Контролът е над магазини, питейни заведения, заложни къщи, автоморги, пунктове за изкупуване на метали, търговци на дърва за огрев, частни адреси и коли. От сутринта чиновниците са работили в Стамболийски, Кричим, Перущица, Ново село, Устина и Триводици. Очаква се до края на акцията да бъдат обхванати и селата Йоаким Груево, Златитрап, Куртово Конаре и Цалапица.

До 14.30 ч. са тествани общо 250 лица, 187 МПС, 25 питейни заведения и 31 търговски обекти, 2 пункта за метали, автосервиз. За установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата са формирани 19 акта и 46 санкции с фиш. Допълнително има и 4 акта по Закона за гражданската регистрация и един – по Закона за горите.

В районното ръководство в Стамболийски е формирана кореспонденция по отношение на открити над 2100 къса безакцизни цигари на адрес в града.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР