В публикация в социалните медии той посочва, че превръщане на

...
В публикация в социалните медии той посочва, че превръщане на
Коментари Харесай

Медведев зове проруските сепаратисти да поискат референдум за присъединяване към Русия

В обява в обществените медии той показва, че преобразяване на подкрепяните от Москва Донецка и Луганска национални републики (ДНР и ЛНР) в част от Русия е жизненоважна стъпка в отбраната на техните ползи и може в допълнение да оправдае потреблението на военна мощ от Русия, с цел да ги отбрани.

В понеделник сепаратистките водачи в ДНР и ЛНР се съгласиха да " синхронизират " напъните за образуване на референдуми за присъединение към Русия, откакто локални назначени от Русия чиновници ускориха апелите си за осъществяване такова национално допитване. 

 

" Референдумите в Донбас са от значително значение освен за систематичната отбрана на жителите на ЛНР, ДНР и други освободени територии, само че и за възобновяване на историческата правдивост “, сподели Медведев.

Прокситата на Русия в Донбас приказват за присъединение към Русия, откогато за първи път се пробваха да се откъснат от контрола на Киев през 2014 година, когато бе анексиран Крим. Установени от Русия длъжностни лица в други елементи на Украйна, завладяни от съветските сили след нашествието на 24 февруари - южните Херсонски и Запорожки райони - също настояват от месеци, че се готвят да провеждат обществени гласувания дали да се причислят към Русия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР