В продължение на няколко Грийн Кийли от Ирландия живяла с

...
В продължение на няколко Грийн Кийли от Ирландия живяла с
Коментари Харесай

След катастрофа жена останала без чело, но успяла да възстанови лицето си

В продължение на няколко Грийн Кийли от Ирландия живяла с хлътналост в главата, откакто лекарите се принудили да отстранен челната й кост.

Това се случило след пътен случай. По време на конфликта със скорост 100 км / ч краката на момичето лежали на таблото на автомобила, вследствие на което коленете й разрушили костите на лицето. Всичко се е случило през 2017 година по виновност на приятеля на Кийли, който е изгубил надзор над автомобила и се забил в стена.

Въздушната възглавница мигновено сработила след конфликта, а ирландката получила мощен удар от личните си колене. Лекарите открили, че всички кости на лицето на Грейн са натрошени.

Челото било най-зле: безусловно било съединено отначало. Но заради затруднения, които се появили по-късно, челото й трябвало да бъде отстранено.

 

Вижте тази обява в Instagram.

 

Публикация, споделена от Grainne Kealy (@grakealy)

Кийли живяла две години без част от лицето си, само че по-късно претърпяла интервенция за възобновяване на костите. Сега ирландката има италианско керамично чело. Тя моли всички пасажери на колите да не вършат същата нелепост като нея.

Пластичната хирургия на челото предходна толкоз добре, че в този момент Грийн е същинска хубавица, на практика без следи от ужасния случай.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР