В присъствието на вицепремиера и министър на транспорта и съобщенията

...
В присъствието на вицепремиера и министър на транспорта и съобщенията
Коментари Харесай

Ръководството на „Български пощи“ и синдикатите подписват споразумение за увеличение на заплатите

В наличието на вицепремиера и министър на превоза и известията Христо Алексиев, ще бъде подписано съглашение за нарастване на главните работни заплати и месечните обществени заплащания в „ Български пощи " ЕАД. Документът е резултат от реализирано договаряне на управлението на сдружението със синдикалните организации, които са страна по Колективния трудов контракт. То обгръща нарастване на главните работни заплати и ваучерите, както и стратегия от сложни ограничения за усъвършенстване на разноските и увеличение на приходите на комерсиалното сдружение.

Споразумението ще бъде подписано на 14 февруари 2023 година, от 14:00 ч., в зала 3 на Министерството на превоза и известията.

Подписи ще положат основният изпълнителен шеф „ Български пощи " ЕАД Филип Алексиев, ръководителят на Синдикалната федерация на известията към КНСБ Валентин Стоянов, ръководителят на Федерация „ Съобщения " към КТ „ Подкрепа " Пламен Дончев и ръководителят на Демократичния профсъюз на известията към АДС -Асоциация на демократичните синдикати Мара Петрова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР